Продажба апартаменти

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Апартамент 11 + склад намиращ се на бул."Цар Борис III" - 285

Апартамента е на кота +0.00 / първи етаж / с чиста площ от 93.34 кв.м

Допълнителна информация за имота: Уютно и функционално жилище с изложение югоизточно изложение.Стилен тристаен апартамент със две спални,антре,склад,баня, wc  и дневна с кухненски бокс и трапезария.За да ви гарнатираме комфорт през всички сезони,сградата е с високо ниво на топлоизолация и всички апартаменти са газифицирани и висококачествена ПВЦ дограма.

Цена за продажба - 194 000 евро

 

Апартамент 24 + склад находящ се на бул."Цар Борис III" - 285

Апартамента е на втори жилищен етаж с чиста площ 123.10 кв.м

Допълнителна информация за имота: Уютно и функционално жилище с изложение северо-запад.Стилен тристаен апартамент със две спални,антре,склад,баня, wc  и дневна с кухненски бокс и трапезария.Апартамента е с голяма тераса .За да ви гарантираме комфорт през всички сезони,сградата е с високо ниво на топлоизолация и всички апартаменти са газифицирани и висококачествена ПВЦ дограма.

Цена за продажба 215 000 евро

 

Апартамент 25 + склад находящ се на бул."Цар Борис" III - 285

Апартамента е на втори жилищен етаж с чиста площ 97.48 кв.м

Допълнителна информация за имота: Уютно и функционално жилище с изложение северо-изток. Стилен двустаен апартамент със спалня, антре,склад,баня с wc и дневна с кухненски бокс и трапезария.Апартамента е с голяма тераса.За да ви гарантираме комфорт през всички сезони,сградата е с високо ниво на топлоизолация и всички апартаменти са газифицирани и висококачествена ПВЦ дограма.

Цена за продажба 185 000 евро

Апартамент 63 + склад находящ се на бул."Цар Борис" III - 285  
Апартамента е на подпокривен жилищен етаж с чиста площ  106.26 кв.м
Допълнителна информация за имота: Уютно и функционално жилище с изложение запад. Стилен тристаен апартамент със две спални, антре,склад,две баня с wc и дневна с кухненски бокс и трапезария.Апартамента е с голяма тераса и прекрасна гледка към планината.За да ви гарантираме комфорт през всички сезони,сградата е с високо ниво на топлоизолация и всички апартаменти са газифицирани и висококачествена ПВЦ дограма.
  Цена за продажба 228 000 евро


  

  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Апартамент 12 - намиращ се на бул.Цар Борис III и ул.Дебър.

Апартамента е на седми жилищен етаж с чиста площ от 150.00 кв.м.

Допълнителна информация за имота: Уютно и функционално жилище с югоизточно изложение. Стилен четиристаен апартамент със три спални, антре,склад,три бани със санитарен възел и дневна с кухненски бокс и трапезария.Апартамента е с две тераси и прекрасна гледка.Апартамента ще бъде обзаведен с всичко необходимо до ключ. 

Цена за наем - 850.00 евро